Studentermedlem

Betalingsmuligheder
  • Via Dankort eller internationalt kreditkort & MobilePay Online
  • Indbetalingskort (+71 kodelinje) fremsendes per email efter tilmelding
  • Via Dankort eller internationalt kreditkort (tilmelding til abonnement)

Betingelser for abonnementsbetalinger

Se alle betingelser her

Fornyelse af medlemskab / abonnement

Medlemmer / abonnenter modtager mail med besked om fornyelse 14 dage før udløb. Såfremt betaling ikke finder sted, sendes en mail med påmindelse 14 dage efter udløb og igen 30 dage efter udløb. Såfremt betaling af fornyelse ikke finder sted, afsluttes medlemskab / abonnementsaftale.
Automatisk betaling

Medlemmet / abonnenten er tilmeldt automatisk betalingsopkrævning, og betaling af kontingent- / abonnements fornyelse sker automatisk 7 dage før udløb.

Hvis medlemmet / abonnenten får nyt kreditkort/betalingskort, er det medlemmets / abonnentens ansvar at opdatere kortinformationerne ved at vælge ”Forny medlemskab” under ”Bliv medlem”, hvor du kan betale med et nyt kreditkort.

Afmelding af automatisk betaling sker ved at sende en e-mail til info@iug.dk og oplyse navn og kontaktinfo.

Jeg accepterer betingelser

Antal deltagere: {participants_count}

Her kan betales med Dankort & MobilePay , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 27992285
Se alle betingelser her

Bestilling og levering

Bestilling af ydelser fra iug.dk sker via accept af bestillingen på iug.dk

Aftalen anses for indgået, når brugeren har accepteret betalingen på iug.dk

For at undgå fejl bør køberen kontrollere, at alle adresser og evt. forsendelsesoplysninger er korrekte. Det er specielt vigtigt, at den indtastede e-mailadresse, som bliver brugt til at sende bekræftelse/e-mailkvittering samt mails vedr. fornyelse af kontingent/abonnement er korrekt.

Ved såvel medlemskab som abonnement er der tale om løbende aftaler, som fortsætter indtil opsigelse. Køber vil således blive opkrævet kontingent eller abonnementsbetaling hvert år til aftalen opsiges. Dette hæves automatisk på anvendte kort ved betaling.

Adresse: Kalvebod Brygge 31, 1560 København V, tlf.: 7027 4006, mail: info@iug.dk